Heb jij een bepaalde gedachte of gevoel waar je vanaf wilt en die jou belemmert om verder te komen dan daar waar jij nu staat?
Wil jij weten wat jou persoonlijk zal helpen om in jouw gewenste situatie te komen?
Dan is deze workshop iets voor jou!

Tijdens deze workshop ga je creatief aan de slag met jouw vraagstuk. Je gaat middels verschillende oefeningen en opdrachten ontdekken wat jou op dit moment belemmert om vooruit te kunnen komen en diepe inzichten krijgen over wat jou het meest zal helpen om in jouw gewenste situatie te komen.
Deze inzichten en/of hulpbron(nen) ga je vervolgens zichtbaar vertalen op jouw moodbaord.

Je gaat de kracht van een moodboard ervaren en je gaat naar huis met een handvat om telkens weer terug te kunnen komen bij jouw kern.
Een mooi geschenk voor jezelf.

Datums 2020
Op dit moment is er nog geen datum voor deze workshop. Vraag mij voor meer informatie.
Tijdstip: 19:00-22:30/23:00

De workshop is inclusief koffie/thee/ water met iets lekkers, benodigde materialen en de verrijking voor jezelf.
De workshop wordt in een kleine informele setting gehouden.
Daarvoor is er plek voor maximaal 5 personen (De workshop is bedoeld voor alleen dames) dus meld je snel aan om jouw persoonlijke plek vast te leggen.

De investering voor jouw komt op 65 euro. Dit is inclusief koffie/thee, al het benodigde materiaal, lekkernijen en de verrijking voor jezelf.

Deze workshop is veel meer dan een avond een mood board maken. Aan het eind van de avond zal je versteld staan hoe je in een paar uur een enorme transformatie hebt kunnen maken en de weg open staat om jouw pad te kunnen belopen.

Enkele referenties van deelnemers:

Nicole

Toen de avond begon had ik nooit van te voren kunnen bedenken dat deze workshop zo’n mooie impact op me zou hebben. Ik dacht namelijk “dit wordt zeker weer ‘gewoon’ een moodboard maken”. Maar niets was minder waar. Deze avond heeft me geholpen te herkennen en los te laten wat er bij mij onbewust van binnen vastzat, om vervolgens de oplossing die ik nodig had naar boven te laten komen. Nu ben ik open om met liefde te kunnen mogen ontvangen wat ik in mijn hart voel. Ik heb nog nooit zo’n duidelijke en geïnspireerde moodboard gemaakt. Elke keer als ik er naar kijk voel ik telkens weer de kracht.

Esther

De geweldig hartelijke ontvangst, de veilige omgeving, de sfeer. Door de oefeningen, het maken van mijn moodboard en de verrassende wendingen zorgden voor verrassende inzichten. Ik geniet elke dag van de blijvende herinnering!Integer en origineel!

Helga

Deze workshop heeft mij meer kracht gegeven om mijn gedachten om te gaan zetten in realistische daden. Ik voelde mij gezien, gehoord en gewaardeerd. Dit was een hele prettige ervaring waar ik met veel plezier aan terug denk!

Wil jij je inschrijven of op de hoogte worden gebracht, dan mail mij info@breakthroughsupport.nl