NLP

Hoe werkt NLP?

NLP Coaching is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken: geen therapie. Tijdens NLP coaching leer je om zelf grip te krijgen op je leven met krachtige NLP technieken.

Met NLP ga je aan de slag met je zintuigen, gedachten en gevoelens met als doel je bewust te worden van die invloeden. Daarbij gaat het er niet om wát je je herinnert, maar om de werking van je geheugen. En wat het effect van die herinnering, gebeurtenis of opmerking is op je dagelijks handelen. Door NLP leer je die ervaringen en gebeurtenissen op een andere manier te bekijken. Daardoor ga je er ook anders mee om en krijg je een structurele andere kijk op dingen.

Je gaat anders luisteren en communiceren en de gevolgen daarvan zijn positief en direct merkbaar.

Wat bereik je ermee?

NLP richt zich niet op problemen maar op oplossingen. Door NLP bereik je in korte termijn een balans in jezelf. Hierdoor ben je in staat om het beste uit jezelf en de ander te halen en daardoor op een andere manier met jezelf en anderen om te gaan. Vanuit de technieken die NLP biedt kies je je eigen middelen om dat doel te bereiken. NLP is daarom uiterst geschikt als hulpmiddel om zelf aan de slag te gaan en snel en merkbaar resultaat te halen.

Als NLP Practitioner kan ik technieken van het NLP inzetten tijdens een van de sessies.