REIKI

Reiki is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die uitgaat van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Door het doorgeven van energie uit het universum wordt dit vermogen gestimuleerd en kan heling of genezing optreden. Het is een pure, liefdevolle manier om je gezond en gelukkig te voelen . Een lichaam dat in balans is, is een gezond lichaam en reiki herstelt die balans daar waar het nodig is. Je kunt het genezing noemen, of heling, of misschien ongrijpbaar. Als je je openstelt voor reiki, zul je de werking ervan kunnen ervaren. Het is geen vervanger van de reguliere geneeskunde, maar wel een aanvulling er op.

Universerele energie

Reiki werkt met universele energie en is op daardoor vergelijkbaar met andere alternatieve geneeswijzen zoals shiatsu en acupuntuur.
Volgens de Chinese filosofie is deze universele energie de onmisbare levenskracht we in alle levende wezens aanwezig is. Reiki gebruikt deze universele energie vooral om het netwerk van energiebanen weer in evenwicht te brengen en te houden.

Voordelen van Reiki

Wat Reiki doet is het aanspreken van het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam.
Een van de velen mogelijkheden wat mogelijk is met Reiki,  lees je hieronder.

  • Het helpt ontspannen en stress verminderen
  • Verlichting van pijn & versnelling van genezing
  • Beter slapen, minder moe, meer focus en energie
  • Het helpt onderdrukte emoties vrij te laten komen
  • Versterkt je connectie met je intuïtie (& volgen van je hart)
  • Afvoeren van gifstoffen & versterking van je immuunsysteem
  • Het helpt bij het losbreken van oude patronen die je niet dienen

Reiki op afstand

Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een Reiki behandeling in de praktijk. Reiki kan gegeven worden aan mensen, andere levende wezens, locaties en situaties op afstand. Het voordeel van Reiki op afstand is dat de energie je kan bereiken waar en wanneer je maar wilt, dus ook wanneer een fysieke behandeling ontvangen niet mogelijk is. De afstand maakt niets uit. Ik heb alleen een naam en geboortedatum nodig als het om een persoon of levend wezen gaat.

Op een afgesproken tijdstip neem ik via whatsapp video bellen contact met je op. We bespreken kort welke thema’s jou bezig houden en waar je in de behandeling je aandacht aan wil geven. Daarna mag jij je rustig nestelen in een relaxte stoel of op bed.
Ik stuur je daarna ongeveer 20  minuten lang Reiki, universele energie toe, waardoor jouw energie weer gaat stromen en je blokkades kunnen verminderen of opheffen. Je kunt dit voelen doordat je tintelingen, warmte of koude stromingen voelt. Ook kun je je helemaal ontspannen of zelfs in slaap vallen. Het kan zijn dat je gedachtes helemaal stil vallen maar het kan ook zo zijn dat er opeens nieuwe gedachtes bij je binnen komen. Dat is allemaal goed. Na afloop van de behandeling is het belangrijk om goed te drinken zodat de afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Reiki + 
Naast een gewone Reiki behandeling beveel ik je van harte de Reiki plus sessie van een uur aan . Buiten de Reiki behandeling nemen we extra de tijd om dieper in te gaan op jouw vraagstukken. Een verandering zal dan niet alleen met Reiki plaats vinden maar ook overige technieken als NLP, hypnose, mBIT, kerntransformatie etc verweef ik in deze sessie. Deze sessie vindt geheel online plaats.

Net dat beetje extra voor jou om dat te bereiken wat jij graag wilt. 

Laat je raken door de helende energie van Reiki.

 

Reiki