Testimonials

IngeNaast dat ik me ontzettend op m’n gemak voelde bij Suzanne, geloof ik in haar vermogen om de verschillende technieken in te zetten die ik op dat moment nodig had. Naast haar skills door opleidingen, zet ze haar intuïtie in om echt te voelen wat je nodig hebt. Tijdens onze sessie kon ze me begeleiden op een onderbewust pad, naar een inzicht dat ik zelf niet had kunnen achterhalen. Werken met Suzanne heeft me inzichten gegeven die me nu nog steeds in het voordeel werken. Heel veel dank, Suzanne, voor al je mooi werk en ik kan niet anders zeggen, uit eigen ervaring, dat jij mensen echt BreakThrough Support pur sang geeft. Wow!

EvelynIk heb een sessie bij Suzanne mogen meemaken. Suzanne stelde mij op mijn gemak en ik kon mezelf zijn. Door haar laagdrempelige manier van werken vond ze snel aansluiting bij mij. Haar open vragen leidden al snel tot de kern. Vervolgens kon ze een van haar technieken inzetten. Mij heeft het geholpen bij mijn vraag.

NicoleZelf een paar mooie sessies mogen ervaren bij Suzanne. Ik voelde me zeer op mijn gemak en haar begeleiding was ondersteunend en liefdevol. Soms kon je ter plekke de verandering voelen. Ik raad Suzanne van harte aan als je jouw blokkades wilt begrijpen en loslaten.

EmmaGister heb ik een vlucht van 9 uur gemaakt naar Curacao. En guess what? Ik was helemaal relaxt! Nergens last van gehad,geen paniek, trillen, helemaal niks. En oh wat was dat fijn vliegen zeg. Het is echt een last die van mijn schouders valt en zo kan ik met een lekker gevoel hier beginnen. Ik wil je ontzettend bedanken voor je hulp! Het heeft mij echt geholpen, bedankt

JanineVoor de Ladies’ Circle Venlo had ik gevraagd of Suzanne een workshop kon verzorgen. Het was een mooie en bijzondere avond en persoonlijk was ik blij verrast met de uitkomst. Het was enorm bijzonder om te ervaren hoe het is om je nog meer open te durven stellen bij je collega Ladies en dat dit ook zo gerespecteerd werd. Nóg meer verbondenheid en vertrouwen is wat het voor mij heeft betekend. Uiteindelijk hebben we dit zelf zo moeten doen, maar was niet gelukt zonder de leiding en begeleiding van Suzanne. Zéker de moeite waard! Dankjewel Suzanne!

Voor meer aanbevelingen check mijn facebook  of check hypnose coach Suzanne