Selecteer een pagina

Zou het niet heerlijk zijn wanneer je ideeen en gedachtes over eten een reset konden krijgen? Een totale mindreset waarbij je bevrijd wordt van belemmerende gedachtes, diëten tot het verleden behoren en je zelfvertrouwen vergroot wordt waardoor je letterlijk lekkerder in je vel gaat zitten? Voor altijd!

Waarom jezelf straffen met diëten, jojo effect wanneer er ook een andere oplossing is. De virtuele maagband.

Waarom diëten niet werkt

Diëten werken niet. Als je écht wilt afvallen, hebben kleine aanpassingen van eetgewoonten veel meer effect, zeggen wetenschappers. Stop met calorieën tellen, maaltijd shakes en crash diëten en ga in plaats daarvan je ongezonde eetgedrag veranderen.

Mensen zijn zich vaak helemaal niet bewust van hun ongezonde eetgewoonten. Daardoor eet je ongemerkt meer dan je zou willen – en lukt het hun niet om blijvend gewicht te verliezen of kom je juist steeds meer aan.
Al die ellende en geworstel, terwijl het eigenlijk niet werkt. Zonde van je tijd, energie en geld.

Maar dat hoef ik jou niet te vertellen, want als het wel zou werken dan was je inmiddels kilo’s lichter en was je niet op deze site.

Weet dat overgewicht niet altijd komt door eten maar dat er onderliggende diepere oorzaken liggen. Dit gaan wij bespreken in de voorsessie en aanpakken in de overige afspraken. 

 

Wat is een virtuele maagband?

De virtuele maagband is een methode is voor verantwoord en blijvend gewichtsverlies die ontwikkeld is als een veilig succesvol alternatief voor een chirurgische maagband operatie. De effecten van een virtuele maagband zijn vergelijkbaar met die van een fysiek aangelegde maagband. Echter zonder wond, pijn, ongemak, kans op complicaties, litteken en ziekteverzuim.

Er komt dus geen operatie aan te pas. In plaats daarvan wordt met hypnotherapie in je onderbewustzijn het idee geprent dat je een maagband hebt.

De maagband verdeelt jouw maag met een band in tweeën, waardoor je maaginhoud voor je gevoel twee keer zo klein is (dus: je zit twee keer zo snel ‘vol’)!

 

12,8 kilo kwijt zonder veel moeite

Ken je dat, je bent te zwaar en alles wat je probeert niets werkt.
Toen zag ik op fb de advertentie van hypnose zorg Nederland over een virtuele maagband even gekeken maar weer door gescold.
Maar ik kwam hem steeds weer tegen. Uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en informatie gevraagd. Nog even getwijfeld want ik vond het best duur en je weet niet wat het gaat doen.

Uiteindelijk de knoop doorgehakt en kwam bij Suzanne terecht na de eerste sessie kwam ik 9 ons aan. Daarna werd de virtuele maagband geplaatst het was echt een ervaring op zich. Nou spannend hoor nu gaat het beginnen daarna nog 2 sessie’s en nu 12 weken verder ben in 12,8  kilo kwijt zonder veel moeite. Mijn knieën zijn mij zeer dankbaar.
Je krijgt een audio die je elke dag  moet beluisteren, en je maakt vanzelf gezondere keuzes.
En we gaan nog door, als mensen aan mijn vragen hoe doe je dat dan dan zeg ik snappen doe ik het niet helemaal maar het lijkt wel of ik gereset ben en het werkt je ziet het.
Monique

Hoe werkt het?

Het ‘plaatsen’ van een virtuele maagband gebeurt  tijdens een hypnose sessie.

Omdat je onderbewustzijn denkt dat je een maagband hebt, zal je precies zo reageren als met een echte maagband. Je zit sneller vol en hierdoor eet je dus een stuk minder.Dit komt omdat het onderbewustzijn in hypnose geen verschil maakt tussen realiteit en fictie.

Bij een virtuele maagband wordt er ook gekeken naar de onderliggende problemen en oorzaken waarom je overgewicht heb en ook dit wordt aangepakt middels hypnose sessies. Een groot verschil met een echte operatie waarbij alleen operatief de maagband wordt geïnstalleerd.

Het betekent dat je daardoor meerdere sessies nodig hebt om je virtuele maagband tot een succes te maken.

“Insanity: Doing the same thing over and over again and expecting different results” – Albert Einstein- 

De kracht van hypnose

In hypnose maak je contact met je onderbewustzijn, daar waar al je ervaringen en tevens emoties van je zijn opgeslagen.

Het is algemeen bekend dat ons gedrag voor een groot gedeelte wordt gestuurd door ons onderbewust zijn. En met groot bedoelen we eigenlijk het overgrote gedeelte, zo’n 90 tot 95%.

Als je erover nadenkt, zit daar zeker een kern van waarheid in. Stel, je zit chips te eten. Dan graai je waarschijnlijk gedachteloos in de zak, zonder dat je bij elk chipje bewust nadenkt over het oppakken en opeten van het chipje. Daarnaast wacht jij echt niet keurig 20 minuten tot je ‘vol’ bent. Meestal merk je pas achteraf dat je teveel hebt gegeten… Tja, als je er zo over na denkt dan heeft jouw onderbewuste een behoorlijk grote impact op jouw eetgewoonten.

Met een virtuele maagverkleining ga je met jouw onderbewuste aan de slag. De hypnose zorgt ervoor dat het onderbewuste als het ware nieuwe instructies krijgt, waarmee slechte (eet)gewoontes kunnen worden afgeleerd.

De virtuele maagband

Een profesionele en op jouw gerichte aanpak voor het verliezen van lichaamsgewicht

Wat gaan we doen?

Om de maagband tot een succes te maken ga je een nieuw pad bewandelen en heb ik van jou 100% inzet nodig.
Het maagband programma is geen ‘quick fix’ en ondanks dat het geen dieet is, vergt het wel motivatie van jou kant om het te laten slagen.
De virtuele maagband,de hypnose sessies, de audio, ik en jezelf gaan jou ondersteunen in de weg naar een gezonder, fitter en slanker leven.

Het maagband programma bestaat uit 5 een op een sessies en een *eventuele extra Booster sessie
  Het bespreken van je intake formulier, voorbereidende sessie op het plaatsen van de maagband en we bespreken jou valkuilen omtrent jou eetpatroon.
  Het plaatsen van de hypnotische maagband sessie
  2 sessies waarbij we kijken of de maagband nog goed zit, resultaat bespreken en gaan we aan de slag met jou blokkades, belemmerende overtuigingen die je hebt betreffende je eetpatroon. We gaan dan de diepte in, waar het is ontstaan.

Verder krijg je nog van mij :
√  Een persoonlijk mp3 audio bestand om tijdens je programma dagelijks te luisteren
  De 8 gouden regels tot succes
√  Tot het einde jou programma onbeperkt e-mail verkeer en begeleiding. Je staat er niet alleen voor.
  Een anker waardoor je dagelijks herinnerd wordt aan de maagband.

*Extra Booster sessie:
*  Booster sessie cadeau wanneer doelgewicht is bereikt, in te zetten wanneer je wilt.  

“Een doel zonder plan is slechts een wens”

Jouw investering

Ja, leuk allemaal Suzanne, maar wat gaat dit geintje mij kosten?
Allereerst is dit geen geintje maar een serieuze investering in jou, in jouw toekomst, in jouw levens energie, vreugde om lichter, fitter en blijer te leven.

De investering voor jou komt totaal op 599 euro. Inclusief de 5 sessies, de verschillende audio’s en persoonlijke begeleiding. 
Dit is die meer dan waard. Bedenk maar eens wat je allemaal zou kunnen doen wanneer jij lichter en fitter door het leven gaat. Wat heb je nu allemaal al gelaten wat je anders wel had gedaan. Die ene jurk aangetrokken, het podium gepakt, gesolliciteerd op die baan, naar het zwembad met de kinderen, etc. 
En weet dat je gaat besparen op je boodschappen omdat je minder gaat eten heb je ook minder nodig. Win, win. 

Laat je leven niet langer aan je voorbij gaan en kies voor jezelf, voor je eigen gezondheid. 

Meest gestelde vragen

Kom ik hiervoor in aanmerking?

Ja, wanneer jij bereid bent om in jezelf te investeren. Jij 100% gecommiteerd bent, jij echt wilt en jij minimaal 8 kilo wilt afvallen.
Je krijgt vooraf van mij een vragenlijst om te bekijken of ik de persoon ben die je hiermee kan helpen.

Vooral geschikt voor personen die op dit moment teveel eten. 

Wanneer jij enkele kilo’s tot ongeveer 5 kilo kwijt wilt, adviseer ik je om een Breakthrough Pakket van 3 sessies af te nemen.

Voor wie is dit niet?

Het programma is niet bestemd voor zwangere vrouwen of wanneer je bepaade medicijnen slikt (informeer bij je huis arts).

Het werkt niet als je er niet in gelooft of dat jezelf geen verantwoordelijkheid neemt. Ben je ervan bewust dat het programma je eetpatroon en je manier van eten gaat veranderen. Wanneer jij jezelf wilt blijven volstoppen met voeding die jou niet voed, niet van de bank wilt komen om te bewegen, dan is dit programma niet voor jou bestemd. 
Het veranderd je levenswijze als jij dit wilt. 

“Wanneer je wilt blijven doen zoals je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd deed” 

Ik vind het best veel geld

Serieus, echt?

Nee echt, wat heeft het je gekost al die jaren dat je met overgewicht liep. Denk maar eens na op sociaal gebied, heb jij alles kunnen doen wat je graag wilde gaan doen of werd je tegen gehouden door je gewicht, hoe je eruit ziet. Welke emoties heb je ervaren wetende dat je te zwaar bent, schaamte, verdriet, frustratie, jaloezie? Wat heeft het je gekost financieel? Allen extra’s die je in huis haalde om wat, leegte te vervullen of omdat je het gezellig vindt? Allen andere diëten, shakes, poeders, tabletten die je hebt aangeschaft en bent ondergaan met geen of kortdurig resultaat.
Op fysiek niveau, mentaal niveau?

Wat zou er gebeuren als je niet zou veranderen, wat als het blijft zoals het nu is, jij doet zoals je nu doet. Hoe ziet de toekomst er dan voor jou uit. Leef je dan met meer energie of minder? , leef jij dan je leven of wordt je geleefd? Welke dromen/doelen die je nog hebt zullen niet worden verwezenlijkt alleen maar omdat jij je laat tegen houden door jezelf?

Weet dat een echte operatie duizenden euro’s kost, jij aan veel voorwaarden dient te voldoen om dit te kunnen ondergaan, er complicaties en bijwerkingen kunnen optreden. Met een operatie kost het je een herstel periode, littekens.
De virtuele maagband programma is slechts een fractie van het geld.

De beste investering is nog altijd in jezelf.

Want wat is er allemaal voor je mogelijk wanneer jij lichter en met meer energie door het leven gaat en de toekomst betreed?

Heb ik 100% garantie?

NEE, vraag jezelf eens af dat wanneer jij voor 100% een garantie zou krijgen, hoe gecommitteerd ben jij zelf dan om het echt te laten slagen. Je hebt hier zelf een verantwoordelijkheid in.

In tegenstelling tot een operationele maagband, heeft een digitale maagband een slaging percentage van 80%. Bewezen door ervaring deskundige.

Wel kan ik je verzekeren dat wanneer jij je volledig gaat inzetten, jij verzekerd bent van resultaat.

Kan ik dan nog wel alles eten?

JA, alleen niet meer in porties die je gewend ben. Als jij besluit om deze stap te nemen. Dan weet jij ook wel dat wanneer jij de keuze hebt tussen een zak chips/chocolade of een stuk fruit. Jij er verstandig aan doet om te kiezen voor een stuk fruit.

Natuurlijk gun ik je wat lekkers en weet dat dit gewoon mogelijk blijft. Hoogstwaarschijnlijk zal jij doordat we ook gaan werken met je onderliggende patronen op een andere manier gaan kijken naar voeding. Het kan dan zomaar zijn dat je geen interesse meer hebt aan ongezonde voeding. Je behoefte en gedrag gaat veranderen.

Ik geloof niet in sprookjes

De virtuele maagband is een middel en niet de oplossing. De oplossing dat ben jij. Omdat jou onderbewustzijn jou helpt en ondersteund en weet hoe die jou hierin kan helpen.
Waar jij in gelooft dat is waar. Wanneer jij denkt dat jij niet goed genoeg bent dan is dat de waarheid. Maar net zo de waarheid dan als jij zou verkondigen dat jij wel goed genoeg bent. Je brein maakt geen onderscheidt tussen waarheid en fictie. Je brein hoort een woord en koppelt daar een associatie aan.

Dus wanneer jij gelooft dan is het waar. Jouw waarheid. Je brein reageert hier alleen op.

– Er is geen goed of slecht maar het denken maakt het daarvan- William Shakespaere

Ik heb alles al geprobeerd, waarom gaat dit wel werken?

Omdat we niet alleen een virtuele maagband plaatsen maar ook bezig zijn met je onderliggende behoeften van je probleem. Want als je geen probleem had dan was je ofwel kilo’s lichter of je zou dit antwoord niet eens zien omdat jij je niet bezig zou houden met afvallen. 

Ik ben Master hypnotherapeut, NLP practitioner (Neuro linguïstisch programmeren) EMDR en IEMT behandelaar, Soulkey therapeut , mBIT (Meerdere Brein Integratie Technieken) coach en werk in de mentale ruimte. 

Ik weet door ervaring en kennis dat alleen verandering op gedrag niet werkt. Ik heb de nodige kennis in huis om te graven naar de daadwerkelijke oorzaak van je probleem. Dit aan te pakken bij de wortel en op te lossen. 

De 8 gouden regels tot succes

Regels, pfff ik houd niet van regels.

Tja, ook met een echte operationele maagband dien je zelf wat te doen om het tot een succes te maken.

En zo werkt het ook in het dagelijkse leven. Wanneer jij van A naar B wilt gaan dien je er wat voor te doen. En dat is niet op de bank blijen zitten en wachten op een telepoort tijd machine die jij brengt waar je wilt zijn.

Als jij echt voor resultaat gaat dan neem jij deze regels voor lief. Sterker nog, je voert ze zelf uit. Omdat jij weet dat dit jou gaat helpen om van A naar jou B te gaan. Van meer kilo’s naar minder.

Wanneer jij besluit om verder te gaan, krijg je na het invullen van een vragenlijst van mij de 8 regels toegestuurd. Wanneer jij hiermee akkoord gaat dan super gefeliciteerd, jou eerste stap naar een lichter en vrijer leven.

Oh help hypnose, ik wil niet veranderen in een kakelende kip

De meeste van ons kennen allemaal wel hilarische momenten op tv waar onder hypnose iemand verheerlijkt een hele citroen zit op te eten alsof het een lekkere sappige juicy sinaasappel is. Of dat er iemand kakelend als een kip of kwakend als een kikker op het podium rond dwarrelt. 

Wees gerust, dit is show hypnose en staat bij mij ver weg. Misschien zou ik het wel kunnen maar ik heb mij hier nimmer mee bezig gehouden. Ik ben er om jou te helpen en niet belachelijk te maken. 
Overigens zal het onderbewustzijn jou beschermen. Het onderbewuste is je beste vriend/vriendin. Dus mocht er iets gebeuren wat echt niet ethisch verantwoord voor je is, dan gebeurt het niet. Hypnose is daarom ook veilig. 

Besef je alleen dat wanneer het mogelijk is dat je onder hypnose een citroen kunt eten, welke verandering er bij jou mogelijk zou kunnen zijn. Op een manier waar je daadwerkelijk wat aan hebt. 

Hypnose is niets meer of minder dan een toestand van een diepe trance. Onder hypnose ontspant je geest zich volledig en wordt je aandacht gericht op je eigen innerlijke gevoelens en gedachten. Om blijvende veranderingen aan te brengen in bepaalde (foutieve) denkpatronen en gedragingen, is het noodzakelijk om het ‘programma’ in je onderbewustzijn te veranderen. Hypnose leent zich uitstekend voor dit doel, omdat je onderbewustzijn in hypnotische toestand heel ontvankelijk is voor nieuwe stimuli, ideeën en suggesties.

Wist je dat je brein het verschil niet weet tussen werkelijkheid en fictie? Check maar eens bij jezelf, als jij tegen jezelf zegt dat jij het niet waard bent, dan is dit jouw werkelijkheid. Net zo werkelijk als jij tegen jezelf zou zeggen dat jij waardevol bent. Precies zo werkt het ook met je brein. Doordat je in hypnose gevoelig bent voor suggesties, vertellen we jou onderbewustzijn en je brein dat je operatief een maagband krijgt. Dit is dan voor jouw, jouw onderbewustzijn en je brein jou nieuwe werkelijkheid en daar reageer je op. Want als jij je waardevol voelt, ga je ander gedrag vertonen, je anders voelen dan wanneer jij je als waardeloos iemand bestempeld. 

Of je nu wel of niet eerder in hypnose bent geweest, maakt niet uit.
De eerste afspraak krijg je een eerste ervaring hiermee, zodat jij alvast kan wennen hoe het voor je voelt.
Zodat je bij het plaatsen van de virtuele maagband dieper in ontspanning, in hypnose gaat.

Mogelijke bijwerkingen

Net als met het nemen van medicijnen of een operatie zitten er in dit programma ook bijwerkingen en riscico’s
Ik zet ze voor je op een rijtje.
Mogelijke bijwerkingen:

Vaak
• Verandering van eet en leefpatroon.
• Meer energie, fitter, meer levenslust
• Minder kilo’s.
• Huidige kleding past niet meer, is te groot.
• Betere relatie met je spiegel.
• Verandering in gedrag.
• Eigenwaarde en zelfvertrouwen worden groter.
• Je krijgt zin om meer te gaan bewegen.
• Je gaat minder eten.
• Je houdt geld over (De investering is even een dingetje maar besef je eens dat je straks minder gaat uitgeven aan eten, snoep, lekkers, etentjes e.d).
• Het geld dat je overhoud geef je uit aan een nieuwe garderobe, met kleding waar jij je prettig in voelt.

Soms, komt niet altijd voor.
• Na de sessies kun je wat vermoeid zijn, het kost wat energie. Maar wees gerust dit is maar tijdelijk.
• Zo kan ook kort naar de sessies wat lichte hoofdpijn ontstaan. Het gevoel dat je stevig hebt geslapen. Ook dit is tijdelijk.

Kan gebeuren. 
• Misselijkheid, doordat je verkeerde keuze maakt betreffende eten, te weinig water drinkt. Of dat de maagband niet lekker zit. Ook wanneer je teveel zou eten kun je misselijk worden omdat je lichaam hier direct op reageert. 
• Geen resultaat

 

Geintresseerd en je wilt verder contact. Bel 0648313783 of whatsapp mij.