Jouw investering

Sessie: € 125 deze is inclusief intake. Losse sessies zijn niet voor alle diensten, vraag naar de mogelijkheden.

Breakthrough pakket: € 325 omvat 3 op maat gemaakte individuele een op een sessies inclusief intake.

Breakthrough traject (aanbevolen) is een 3 maanden traject waar we gaan werken aan je transformatie €699. Dit is inclusief 6 een op een individuele op maat gemaakte sessies + intake en na afloop als bonus zijnde: 2x 45 minuten online sessie, die je na je traject nog kunt inzetten wanneer je wilt.

Reiki op afstand: 35
Online Reiki +: 55

Virtuele maagband: € 599

Rookvrij bestaan: € 225

Soulkey sessie: € 225- (+/- 3uur)

Workshop “Insight Realization” : € 65 – workshop

Training dag (groep) ‘Master je inner Calimero” : € 129

Online sessies: in verband met Corona kunnen de meeste sessies ook online plaatsvinden. Vraag naar de mogelijkheden hierin.

De sessies worden per sessie berekend en niet per uur, het kan dus voorkomen dat ik of langer of korter bezig ben met een behandeling.
Indien men een afspraak maakt gelden de algemene voorwaarden en gaat men hiermee akkoord.

Gratis gesprek:

Dit is een vrijblijvend gesprek van ongeveer 30 minuten. Telefonisch, online of in real live. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de materie waar jij door heen wilt breken. Aan de hand van het gesprek kun jij beslissen of een vervolg sessie voor jouw toepasselijk is en of het jouw gaat brengen naar het gewenste resultaat. Indien het onze agenda toelaat kunnen we direct doorpakken met een sessie of een nieuwe afspraak maken.

Bel je mij? 0648313783
Of whatsapp mij.

Vergoeding:

Ik krijg regelmatig de vraag of de behandeling vergoed wordt. Hypnose wordt in Nederland soms vergoed door ziektekostenverzekeraars bij aanvullende verzekeringen.

Controleer dit eerst bij je eigen verzekeraar indien je hiervan zeker wilt zijn. Indien je niet aanvullend verzekerd bent, of hypnose vanuit de ziektekosten-verzekering niet voor vergoeding in aanmerking komt, kun je een individueel coulance verzoek indienen bij je verzekeraar.

Alle (alternatieve) therapeuten die nu nog vergoedingen krijgen moeten vanaf 2017 hun HBO Medische Basiskennis op Bachelor niveau brengen om aansluiting te krijgen bij de beroepsverenigingen en verzekeraars terwijl helemaal niet zeker is dat in 2017 de zorgverzekering nog alternatieve geneeswijzen vergoed.

Mocht je zorgverzekeraar géén hypnose vergoeden, realiseer je dan het volgende: In tegenstelling tot andere therapieën, heb je bij hypnose aan enkele behandelingen, in bijna alle gevallen genoeg! Het is dus een éénmalige investering in jezelf, waarbij jij zult merken dat er belangrijke veranderingen zullen plaatsvinden, met positieve gevolgen voor de rest van jou leven!

om direct een app te sturen