Selecteer een pagina

Over Mij

Met mijn rootz in de gastvrijheidsindustrie ben ik altijd bezig geweest om een ander happy de deur uit te laten gaan. Dit deed ik door mij zelf open te stellen voor een ander, respect en geduld te tonen, aandacht te geven en verwachtingen te overtreffen. Alles met het doel dat de gast in dit geval tevreden en voldaan naar huis gaat.
Met mijn eigen praktijk doe ik niet veel anders en zal ik ervoor zorgen dat ook jij met een voldaan, tevreden en happy gevoel de praktijk zal gaan verlaten. Geef ik jou de aandacht die jij nodig hebt om verder te komen dan waar jij nu staat.

In mijn loopbaan in het restaurant en hotel industrie heb ik meerdere rollen vervuld  als leerling, medewerker, 1ste medewerker, restaurantmanager en F&B servicemanager.
Altijd ben ik bezig geweest om mijzelf te ontwikkelen en mijzelf te laten groeien, zowel in mijn baan als in mijn persoonlijke ontwikkeling, dit alles om ervoor te zorgen dat ik zelf de beste versie van mezelf wil zijn.Doordat het mij heeft verrijkt, gun ik jouw dit ook.
Ik ben ervan overtuigd dat een ieder meer uit zichzelf kan halen dan dat men denkt.
Vaak is het zo dat oude overtuigingen en gedachtes jouw hierin kunnen belemmeren. In mijn fases door het leven kwam ik er zelf achter dat externe factoren en mijn verleden hoe ik ben opgegroeid,  mijn emoties en gedrag mij hebben beïnvloed.

-Waardoor kwam het dat sommige karakters van anderen mij van slag maakte, waardoor ik mij onzeker voelde en klein?
-Wat maakte het waardoor ik mij vaker gefrustreerd en boos voelde omdat iets mij niet lukte of uit het niets?
-Hoezo zag ik mijzelf met verschillende maskers op en wilde ik aan de ene kant in mijn “cocoon” terugtrekken en aan de andere kant wilde ik in het middelpunt staan om aandacht te krijgen?
Allemaal vragen die ik aan mezelf begon te stellen en waardoor mijn interesse in waarom een ander doet zoals hij doet is aangeraakt.
-Wat maakt ons wie we zijn?
-Waar komen onze overtuigingen vandaan?

Door mijn opleiding NLP Practitioner, IEMT practitioner en Allround Master Hypnotherapeut kwam ik er al snel achter dat veel van ons gedag en overtuigingen gestuurd wordt door het onderbewuste.
Maar ook dat jezelf invloed kan hebben op de manier waarop jij omgaat met alles wat op jou pad komt. Alles begint met een gedachte.

Verder ben ik heppie single, houd ik meer van de zon dan de regen,
Sta ik open voor anderen culturen, houd ik zielsveel van de mensen in mijn leven,  verslind ik momenteel boeken die mij meer diepgang en groei kunnen geven, ben ik nooit uitgeleerd, eet ik op mijn werkdagen gezond en ga ik in gezelschap in mijn vrije tijd rustig aan een hamburger of een wijntje.
Laat ik me graag verwennen door een massage of sauna bezoek. Ben ik ambitieus en gedreven.
Heb ik geen maskers meer maar het zijn het voor mij verschillende staten van zijn geworden –blij-boos-verdrietig-rustig-stuiterbal-
Zie ik het glas eerder half vol dan half leeg, ga ik uitdagingen niet uit de weg en wil ik mijn mooiste leven leven.
Het leven is een feest alleen dien jezelf de slingers op te hangen.
Laat mij jou een podium geven waarop jij weer mag gaan stralen.
Mijn missie is er om samen met jou ervoor te zorgen dat jij jouw overtuigingen die jou nog belemmert kan doorbreken om verder te komen daar waar jij nu staat.
You are born to shine en bent het waard.

“Come in as you are, Go as you like!”