Met mijn roots in de gastvrijheidsindustrie ben ik altijd bezig om een ander happy de deur uit te laten gaan. Dit doe ik door mij zelf open te stellen voor een ander, respect en geduld te tonen, aandacht te geven en verwachtingen te overtreffen. Alles met het doel dat de gast in dit geval tevreden en voldaan naar huis gaat.
Met mijn eigen praktijk doe ik niet veel anders en zal ik ervoor zorgen dat ook jij met een voldaan, tevreden en happy gevoel de praktijk zal verlaten.
Ik geef jou de aandacht die jij nodig hebt om verder te komen dan waar jij nu staat.

In mijn loopbaan in de restaurant- en hotel industrie heb ik meerdere rollen mogen vervullen-: leerling, medewerker, 1ste medewerker, restaurantmanager en F&B servicemanager.
Altijd ben ik bezig geweest om mijzelf te ontwikkelen en mijzelf te laten groeien, zowel in mijn baan als in mijn persoonlijke ontwikkeling, dit alles om ervoor te zorgen dat ik zelf de beste versie van mezelf wil zijn. Doordat dit mij  persoonlijk en zakelijk heeft verrijkt, gun ik jou dit ook.
Ik ben ervan overtuigd dat elk persoon meer uit zichzelf kan halen dan men denkt.

Oude overtuigingen en gedachtes hebben mij in het verleden belemmert. In mijn fases door het leven kwam ik er achter dat externe factoren en mijn verleden hoe ik ben opgegroeid, mijn emoties en gedrag mij hebben beïnvloed.
-Waardoor kwam het dat sommige karakters van anderen mij van slag maakte, waardoor ik mij onzeker voelde en klein?
-Wat maakte het waardoor ik mij vaker gefrustreerd en boos voelde omdat iets mij niet lukte of uit het niets?
-Hoezo zag ik mijzelf met verschillende maskers op en wilde ik me aan de ene kant in mijn “cocon” terugtrekken en aan de andere kant wilde ik in het middelpunt staan om aandacht te krijgen?

Allemaal vragen die ik aan mezelf begon te stellen en waardoor mijn interesse in waarom een ander doet zoals hij doet is aangeraakt.
-Wat maakt ons wie we zijn?
-Waar komen onze overtuigingen en belemmeringen vandaan?

Door mijn opleiding NLP Practitioner, IEMT practitioner, EMDR, Mbit coach en Allround Master Hypnotherapeut kwam ik er al snel achter dat veel van ons en ook mijn gedrag en overtuigingen gestuurd word door het onderbewuste.
Maar ook dat ik zelf invloed kan hebben op de manier waarop ik omga met alles wat op mijn pad komt. Alles begint met een gedachte.

Zo is er bij mij op 24 juli 2018 borstkanker geconstateerd. Een proces waar ik met vertrouwen in ben gestapt, met humor en positiviteit. De lessen van de afgelopen opleidingsjaren hebben ervoor gezorgd dat ik hier goed door heen ben gekomen.

Tijdens mijn processen ben ik zelf verlost van mijn eigen angsten en oude gewoonten.

Hypnose is een manier om in contact te komen met je onderbewustzijn, je eigen bron van inspiratie en kracht. Het onbewuste kent de diepere oorzaak van problemen en klachten en wijst je de weg naar oplossingen en nieuwe mogelijkheden. Ik begeleid je in het communiceren met je onbewuste en het realiseren van doelen in je dagelijks leven.

Wil je graag kennismaken en ervaren hoe ik jou kan helpen om jouw blokkades, overtuigingen, angsten, trauma’s en/of fobieën te doorbreken dan neem contact met mij op.

 

“Come as you are, go as you like”