Selecteer een pagina

Veranderingen/ persoonlijke groei

Wees de beste versie van jezelf roep ik vaker. Dit omdat ik denk en weet dat we meer kunnen dan dat we uiteindelijk doen. 
We zijn onze eigen handrem om het leven dat we leven ten volste te benutten. 
Dit uit zich in onzekerheid, vergelijken met anderen, geen keuzes kunnen maken, geen acties ondernemen. 

Een doel zonder actie is slechts een droom!

Naast dat ik me ontzettend op mijn gemak voelde bij Suzanne, geloof ik in haar vermogen om de verschillende technieken in te zetten die ik op dat moment nodig had. Naast haar skills door opleidingen, zet ze haar intuitie in om echt te voelen wat je nodig hebt.
Tijdens onze sessies kon ze me begeleiden op een onbewust pad naar een inzicht dat ik zelf niet had kunnen achterhalen.
Werken met Suzanne heeft me inzichten gegeven die me nu nog steeds in het voordeel werken.

Heel veel dank, Suzanne, voor al je mooi werk ik kan niet anders zeggen. WOW!

Inge

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here