Selecteer een pagina

Veranderingen/ persoonlijke groei

Wees de beste versie van jezelf roep ik vaker. Dit omdat ik denk en weet dat we meer kunnen dan dat we uiteindelijk doen.
We zijn onze eigen handrem om het leven dat we leven ten volste te benutten.
Dit uit zich in onzekerheid, vergelijken met anderen, geen keuzes kunnen maken, geen acties ondernemen.

Een doel zonder actie is slechts een droom!

Naast dat ik me ontzettend op mijn gemak voelde bij Suzanne, geloof ik in haar vermogen om de verschillende technieken in te zetten die ik op dat moment nodig had. Naast haar skills door opleidingen, zet ze haar intuitie in om echt te voelen wat je nodig hebt.
Tijdens onze sessies kon ze me begeleiden op een onbewust pad naar een inzicht dat ik zelf niet had kunnen achterhalen.
Werken met Suzanne heeft me inzichten gegeven die me nu nog steeds in het voordeel werken.

Heel veel dank, Suzanne, voor al je mooi werk ik kan niet anders zeggen. WOW!

Inge

Op aanraden van een vriendin toch de stap gezet en na wat zoeken kwam ik bij Suzanne terecht. Suzanne luistert erg goed en gebruikt de informatie tijdens de sessie om je verder te helpen. Na een paar sessies voel ik mij niet anders, maar ik merk in alles dat ik veel zelfverzekerder ben, gemakelijker mijn mening geef en minder stress ervaar.
Iets wat ik als zeer positief ervaar. Bedankt

Peter

Hoe gaan we te werk?

Middels de inzet van hypnose en NLP/coaching technieken gaan we aan de slag.
Het maakt niet uit of je nu komt voor meer zelfvertrouwen of dat jezelf wilt ontwikkelen om jouw doelen te behalen. 
Wanneer we werken met jouw onderbewuste en waar jouw handrem is ontstaan, kunnen we van daaruit de verandering laten plaats vinden.

Blijf niet stil staan en maak de stap vooruit.